Fri fragt i hele Danmark

Ambitionerne er tårnhøje

Mit første blog indlæg, ever!
Lysten og tankerne til at blive selvstædig har måske altid været der - altså ønsket om helt selv at kunne bestemme. Men det er først nu, jeg er klar til at tage springet, hvor min rygsæk er fyldt med masser af erfaring og selvtillid.

Jeg er født og opvokset lidt uden for Brande, i Uhre, så det at arbejde i tekstilbranchen var meget naturligt, da BESTSELLER med mærker som VERA MODA, ONLY, NAME IT mv. lå lige om hjørnet.

Hele ideen til konceptet bag Kjær København kom en dag jeg stod og kiggede ind i mit overfyldte klædeskab, og pludseligt slog det mig: det tøj, som blev brugt mest flittigt, var mine basis- og klassiske styles. Der var rigtig mange ynglings stykker imellem, men nogle gange var det som om, de styles ikke havde fået den kærlighed de fortjente, selvom der var tale om virkelige high-end brands. Dette kombineret med mit liv bag facaderne i tøjbranchen, hvor der bliver brugt meget tid og mange ressourcer på en eller anden tendens 9 til 12 mdr. ude i fremtiden, som i sidste ende kan give lidt ekstra opmærksomhed, men aldrig bliver købt ind af butikkerne, og dermed aldrig kommer ud til dig som kunde.

Med Kjær København vil vi bruge kræfterne på de lidt mere sikre designs, hvilket gør at den tid vi sparer, kan vi sætte vores kvalitet og finish op med, således vi sikre fundamentet altid er på plads. Det betyder dog ikke, at tøjet behøver at være kedeligt. Det er bare den spilleplade i har defineret. Og basis er jo meget mere end blot en t-shirt og en top. Hos os definerer vi basis som de styles, der sidder tættest på kroppen og som bruges oftest og dermed skaber et solidt fundament i gaderoben. Det er den rettesnor, vi arbejder efter hos Kjær København, hvor første kollektion f.eks. spænder fra Adelgade blazer i Tenzel til 100% silke styles som Nørrevoldgade top.

Håber I vil tage godt imod min første rigtige egen-kollektion.

 

De bedste hilsner

Stine 

Nu også moviestar :)

    0 kommentarer

    Giv en kommentar

    Tidligere Posts

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Få inspiration og unikke tilbud