Fri fragt i hele Danmark

Kjær København er klar til Spring/Summer ’15

Spring/Summer 2015 er vores 4. kollektion - og vi har denne sæson inviteret flere farver om bord end tidligere. Farver, der netop passer til sæsonens forårstendenser. De gennemgående kvaliteter, du vil finde i kollektionen, er hør, silke, tencel, bomuld og kashmir.

Københavner-silhuetter
Derudover har vi udviklet et unikt allover-print, der er inspireret af Københavns ’skyline’. Printet består af de forskellige rektangulære silhuetter, byens bygninger kaster af sig. Silhuetterne i printet varierer fra design til design - på samme måde som bygningerne i København veksler mellem gamle, nye, høje og lave bygninger. Vores allover-printprogram består af i en blazerjakke, en kjole med en flot, dyb ryg og et par shorts til de første solstråler. 

Få insider-tips til København
Det er ingen hemmelighed, at København spiller en stor rolle for Kjær København. Så hvad er mere oplagt end at sætte fokus på byen og dens mange perler over de næste par uger?

Glæd dig til at få tips og tricks til København – dugfrisk leveret fra en række inspirerende københavnere, vi har talt med. Få indblik i deres yndlingssteder, deres bud på byens hemmelige åndehuller, de bedste caféer, parker og meget mere. Se første tip fra Kristine omkring bl.a Zoo.

Jeg håber, I tager godt imod vores første Spring/Summer-kollektion. Find den her. 

 

Venlig hilsen

Stine Kjær Kristensen

0 kommentarer

Giv en kommentar

Tidligere Posts

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration og unikke tilbud