Fri fragt i hele Danmark

Johanna Leitch, Global Relations Manager at CIFF

Johannas yndlingsrestaurant er 20a i Ravnsborggade, som har en fantastisk atmosfære og god mad til fornuftige priser. Derefter går turen til den lille VinWiskeyRøgBar, som ligger i samme gade.

Skal der ske noget kulturelt, bevæger Johanna sig sommetider lidt væk fra byen. ”Louisiana og dens have er noget, folk ofte overser, fordi et er et stykke væk. Men det er et af de smukkeste steder. Udstillingerne er altid superinteressante, og restauranten på Louisiana er ret god. Og at man kan se helt til Sverige er magisk, synes jeg. På vej til Louisiana skal du huske at stoppe ved Dyrehaven med en picnickurv og en gåtur. Se Dronningens jagtslot og selvfølgelig rådyrene! Dét er opskriften på en perfekt dagsudflugt.”

I København er Nørrebro favoritområdet med blandingen af billige og hyggelige cafeer, gode vinbarer og gode restauranter. ”Nørrebro er også tæt på søerne, som altid er oplagte at gå rundt om og sidde ved, når vejret er godt. Der er en god og afslappet stemning på Nørrebro. Alligevel foretrækker jeg Vesterbro, når jeg skal i byen. Der er flere late night-barer og klubber end på Nørrebro.”

Joe, som er hendes kælenavn, fortsætter: ” Jeg elsker også Vinhanen til et glas vin efter arbejde eller til at tage med på picnic. Det er den bedste og billigste vin i København. De importerer ca. 6 vine om måneden og tapper dem til dig direkte fra hanen på store metalfade. Du kan endda få ’take away-vin’ i deres specialdesignede flasker for 40-70 kroner – og det er altid lækkert! Perfekt til picnic i Botanisk Have.”

Læs også om Ane fra Et Avec

Se mere om Kjær København

0 kommentarer

Giv en kommentar

Tidligere Posts

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration og unikke tilbud