Stine Kjær’s Efterår/Vinter 2018

Stine Kjær guider dig til sæsonens favoritter fra Kjær København og fortæller dig om inspirationen til kollektionen.

Sæsonens tendenser

Hos Kjær København har der været fokus på de brugbare lag-på-lag trends til de kolde efterårs og vinter måneder, samt 90ernes minimalistiske elegance. Vi har leget endnu mere videre med uniformsuniverset og udviklet et suiting program i forskellige materialer og pasformer. Vi har især arbejdet med de blødeste brugbare materialer fløjls og velour, som passer perfekt til at holde varmen i de kolde måneder. Derudover har vi dykket ned i de klassiske tern og udviklet dem, så der findes en blazer som både passer til den klassiske pige, men også hende der går efter den mere oversize og herreinspireret. Tjek Grenågadeblazer og Randersgade blazer ud her.

Inspirationen bag AW18

Inspirationen til AW18 kollektionen skal findes i kombinationen mellem detaljerigdommen i det gamle guld fra din lokale røde kors butik mikset med den lækre københavner på gaden. Farverne er en hyldest til sæsonens skifte fra de varme grønne toner, over i de orange og gule detaljer til nattens mørke nuancer.

Stine’s personlige favoritter fra kollektionen

Stine har en hang til de klassiske typer med et twist. Det er også her du finder hendes favoritter fra AW18 i sæsonens grønne tone. Hun fortæller: ”Mine favoritter fra kollektionen er den klassiske silketop, Urbansgade i sæsonens grønne farve. Dertil Oslo Gade Pants, som har en fantastisk pasform, og er i et materiale, der falder tungt og elegant med de vige ben. Miks det grønne op med Rosenvængets long blazer, der er gennemarbejdet med kærlighed ned til den mindste detalje, som slidsen på ærmerne. Jakken fungerer perfekt som en hverdagsblazer, men kan også snildt bruges som overgangsjakke til de varmere vinterdage. ”

Skriv en kommentar