Ta' farverne med ind i efteråret

Autumn/Winter 2018 kollektionen er for alvor landet på webshoppen og denne sæson har vi haft særligt fokus på de stærke farver i en tid, som synes at være grå og kedelig.

Inspirationen til kollektionen kommer fra den klassiske skandinaviske garderobe med rene linjer og fokus på detaljerne. Vi har denne sæson taget nogle af hverdagsgarderobens favoritter og givet dem et mere sofistikeret udtryk med en farvepalette som giver dig et smil på læben.

Kollektionen er fyldt med lækre vintersilhuetter, som den stærk orange Købmagergade Jacket, den klassiske lange navy Kattesundet jacket, til den fløjlsbløde dybe blå Marstalsgade blazer og den flaskegrønne Ribegade blazer. I kollektionen finder du også sæsonens lille sorte med kjoler som Blegdamsvej dress og Stubkaj dress, som er perfekt til efterårets og vinterens mange festlige anledninger, men også med et par tykke strømpebukser til hverdag.

Hos Kjær København arbejder vi kun med de bedste af de bedste materialer og denne sæson er ingen undtagelse – vi har sourcet og fundet de bedste og blødeste materialer, perfekte til en vinter, hvor du har lyst til at pakke dig ind.

 

God fornøjelse!

Xx

Stine Kjær

Skriv en kommentar