Hvem er Kjær København?

Det er i hverdagen at vi skal finde inspirationen til vores garderobe. Tidsløs uden at tænke i modens sæsoner, forfiner og udvikler Kjær København feminine og sofistikerede klassikere til kvinden, der har en legende tilgang til vores skandinaviske minimalisme og aldrig går på kompromis med kvaliteten i hverdagsgarderoben.

Kjær København er historien om det enkle snit, de rene linjer og et københavnsk univers der udfordrer vores idé om den klassiske garderobe med en farveskala, som passer til alle dagens aktiviteter - om du er på cyklen på vej til arbejde, har en aften ude eller du slapper af indenfor hjemmets fire vægge!

Kjær København blev stiftet i 2014 af Stine Kjær. Med base i København og masser af branche-erfaring og udlandsophold, har Stine skabt et brand som giver den klassiske garderobe den opmærksomhed den fortjener.

Designfilosofi

Kjær København er ambitionen om at skabe en kvalitetsrig hverdagsgarderobe som passer til alle hverdagens finurligheder, altid med et øje for den skarpe københavnske æstetik, som er der Kjær København slår sine rødder.